Begeleiding

Om te zorgen dat alles soepel verloopt, begeleiden we je tijdens je werkzaamheden en, als het nodig is, ook daarbuiten. Met deze persoonlijke aanpak werken we aan jouw groei, voorkomen we miscommunicaties en komt niemand in de kou te staan.

Begeleiding op de werkvloer

Wanneer je aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers, helpen wij je tijdens dit hele proces. Op je eerste werkdag brengen we je naar de werkplek en zorgen we dat alle administratie in orde is gemaakt. Hierna kun je aan het werk. Wij dragen zorg voor een vakkundige begeleiding op de werkvloer. Je kunt bij je begeleider terecht voor (werk gerelateerde) vragen. Bovendien kun je van jouw begeleider een hoop leren. Als SVO erkend leerbedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en staan we garant voor deskundige begeleiding.

Begeleiding naast de werkvloer

Ook buiten het werk om, sta je er niet alleen voor. Je zult wellicht soms tegen dingen aan lopen die je niet gelijk zelf kunt oplossen. Zeker als je niet uit Nederland komt en je de taal niet spreekt, kan dit lastig zijn.

Wij kunnen je onder andere helpen met:

  • Huisvesting
  • Vervoer
  • Aanvragen van een BSN
  • Bankzaken

Maak je gebruik van onze huisvesting? Dan is er vast iemand in de woning die je kan helpen met kleine dingen. Kom je er niet uit? Dan zijn wij er voor je.

Wil jij ook vakkundige begeleiding tijdens je werk?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct of neem even contact met ons op.

Bekijk vacatures