Waarom je voor ons kiest

Of u nu op zoek bent naar één of tien breed inzetbare medewerkers. Wij zoeken geschikt personeel voor uw organisatie.

Van een aantal medewerkers tot een totale personeelsbezetting. Wij helpen u graag.

Flexibel & Daadkrachtig

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom vinden wij een flexibele, persoonlijke aanpak heel belangrijk.

Met ons hoofdkantoor in het hart van onze operatie zijn we nooit ver weg. We staan dicht bij onze opdrachtgevers. Letterlijk en figuurlijk. We checken regelmatig de stand van zaken op de werkvloer om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Korte lijnen. Geen onpersoonlijk heen-en-weer ‘gemail’. We weten wat er speelt en kunnen snel schakelen als er iets aan de hand is.

Geen week- maar dagplanningen

Voor optimale flexibiliteit, werken wij met dagplanningen in plaats van weekplanningen. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u binnen uw bedrijf voor zeer korte termijn een aantal extra handen nodig hebt. Een planning per week biedt in zo’n geval vaak te weinig flexibiliteit.

Onze dagplanning stelt u in staat om personeel in te huren voor de dagen waarop ú ze nodig heeft. Niet meer, niet minder.

Volledige ontzorging

Wij snappen dat u ook wel andere dingen aan uw hoofd heeft dan het regelen van personeel. Daarom nemen wij zoveel mogelijk het werk van u uit handen. Zo kunt u zich ongestoord met andere zaken bezighouden.

Wij…

Kwaliteit voorop

Kwaliteit vinden we belangrijk. Zowel voor onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Daarom zorgen we ervoor dat onze organisatie voldoet aan alle eisen binnen onze branche.

We zijn onder andere NEN en SNA gecertificeerd en een SVO erkend leerbedrijf. Bekijk voor meer informatie over onze certificeringen onze pagina over kwaliteit.

Meer informatie?

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.

Maak een afspraak