Werkwijze

Intake op locatie

Een goed begin is het halve werk. Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, starten we met een intake op locatie.

Met dit gesprek halen we samen naar boven wat de behoeftes binnen uw organisatie zijn en hoe de situatie ervoor staat. Op die manier kunnen we zo gericht mogelijk op zoek naar het juiste personeel.

Eerste werkdag

Zodra we geschikte mensen hebben gevonden voor uw bedrijf, brengen we u op de hoogte.

Wij verzorgen vervoer naar de werkplek voor uw personeel. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de contracten en documenten in orde zijn en dat de medewerkers correct ingeschreven worden op hun eerste werkdag.

Zorg voor de medewerkers

Medewerkers die via ons worden ingeleend of gedetacheerd worden tijdens het werk èn daarbuiten goed begeleid. Op de werkvloer kunnen wij, indien nodig, vakkundige begeleiding bieden. We voorzien in huisvesting en vervoer voor degenen die dat nodig hebben. Ook is er een aanspreekpunt binnen onze organisatie bereikbaar voor eventuele vragen of problemen.

Goede communicatie

Wanneer alles soepel is opgestart, verdwijnen we niet zomaar uit beeld. Goede communicatie met onze opdrachtgevers, vinden wij heel belangrijk.

Door korte lijnen te onderhouden, weten we wat er speelt en kunnen we, waar nodig, snel ingrijpen. Gebeurt er ineens iets? Dan kunt u natuurlijk altijd even bellen.

Aangezien veel van onze opdrachtgevers ’s morgens al vroeg in de weer zijn, kunt u ons al voor kantooruren bereiken.

Meer weten over onze werkwijze?

Of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op +31 (0)172 515328

Maak een afspraak