Kwaliteit

Kwaliteit van werken staat bij ons hoog in het vaandel. Voor onze arbeidskrachten, onze opdrachtgever èn voor onszelf.

Wij er te allen tijden voor dat wij beschikken over de vereiste keurmerken en certificaten voor het uitvoeren van onze werkzaamheden. Als organisatie moeten wij daarvoor voldoen aan strenge eisen.

SNA (Stichting Normering Arbeid)

Het SNA-keurmerk is een keurmerk voor de uitzendsector. Ondernemingen die geregistreerd staan bij de Stichting Normering Arbeid zijn betrouwbare partners voor bedrijven die arbeid inlenen of werk uitbesteden.

Het keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van opdrachtgevers zo veel mogelijk te beperken. Klik hier voor meer informatie over de SNA.

NEN 4400-1

De NEN 4400-1 normering is bedoeld voor Nederlandse ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen. Om deze normering te behalen moeten uitleners en (onder)aannemers voldoen aan de verplichtingen uit arbeid.

Het gaat er hier onder andere om dat alle administratie op orde is en belastingen/sociale premies worden voldaan. Met deze normering onderscheiden we ons van malafide ondernemingen. Ook deze normering is ontwikkeld om de risico’s van opdrachtgevers zo veel mogelijk te beperken.

SKA Vlees Certificering

Het SKA Vlees keurmerk is ontwikkeld voor bedrijven en uitzendbureaus in de vleessector. Met deze certificering kunnen inleenbedrijven en uitzendbureaus aantonen dat zij voldoen aan de gestelde eisen en dat zij zich houden aan de geldende wet- en regelgeving in de vleessector.

Het keurmerk staat onder andere voor goed werkgeverschap. SKA Vlees leden moeten tevens voldoen aan de NEN 4400-1 norm, die hierboven wordt beschreven.

Al onze woningen voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot:

  • Ruimte & privacy
  • Sanitair
  • Veiligheid & hygiëne
  • Voorzieningen
  • Informatievoorziening
  • Brandveiligheid
  • Goed werkgeverschap

SVO Erkend Leerbedrijf

Een vak leer je niet alleen in de schoolbanken maar vooral in de praktijk. Om de kwaliteit van de leeromgeving van studenten te waarborgen, heeft de SVO het keurmerk Erkend Leerbedrijf in het leven geroepen.

SVO erkende leerbedrijven voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot oa. begeleiding en veiligheid van de student. Leerbedrijven worden getoetst door de SBB.

Op zoek naar werk?

Zoek dan niet verder! Bekijk de vacatures of neem even contact met ons op.

Bekijk de vacatures

Op zoek naar personeel voor uw bedrijf?

Wij helpen u hier graag mee. Maak een afspraak of bel ons op: +31 (0)172 515328.

Afspraak maken