Vleesbewerking van der Pijl

Vleesbewerking van der Pijl is gespecialiseerd in het plaatsen van vakbekwaam en mesvaardig personeel binnen de vleesbewerkingsindustrie.

Wij helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende functie. Bedrijven die op zoek zijn naar vakkundige medewerkers kunnen bij ons terecht voor geschikt personeel.

Onze dienstverlening

Als we de juiste match hebben gevonden, is ons werk nog niet gedaan. Wij dragen zorg voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers. Daarbij hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak en goede communicatie.

Medewerkers worden, indien nodig, voorzien van huisvesting en vervoer. Daarnaast is er vakkundige, vaak meertalige, begeleiding beschikbaar.

Bovendien checken we regelmatig hoe de zaken ervoor staan bij onze opdrachtgevers. We komen persoonlijk langs om te zien of alles soepel verloopt op de werkplek. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel handelen als er iets is.

Wij beschikken over alle nodige certificeringen en zijn een SVO erkend leerbedrijf.

Ontstaan van Vleesbewerking van der Pijl

In 1986 besloot Cor van der Pijl zijn eigen bedrijf op te richten en zo was Vleesbewerking van der Pijl geboren. Het bedrijf heeft door de jaren heen een enorme groei doorgemaakt.

Vandaag de dag zetten we onze jarenlange ervaring in om onze medewerkers èn opdrachtgevers de beste dienstverlening te bieden.

Ben jij de vakman die wij zoeken?

Twijfel dan niet en solliciteer direct! Bekijk de vacatures of neem contact met ons op.

Bekijk vacatures

Zoekt u vakkundig personeel?

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.

Maak een afspraak