Arrow Services

Arrow Services is gespecialiseerd in het plaatsen van personeel binnen de vlees- en voedingsmiddelenindustrie.

Wij slaan dagelijks de brug tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Zo voorzien we bedrijven van geschikt personeel en medewerkers van een passende functie.

Hierbij richten wij ons vooral op het plaatsen van productie-, logistiek- of licht mesvaardige medewerkers.

Onze dienstverlening

Ons werk stopt niet bij het vinden van de juiste match. Goede communicatie en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel.

We hebben regelmatig contact met onze opdrachtgevers om te checken hoe alles ervoor staat. Ook begeleiden we medewerkers op en naast de werkvloer en verzorgen, indien nodig, huisvesting en vervoer.

Bovendien zijn we gevestigd èn opereren we in West Nederland. We zijn dus nooit ver weg. Zo kunnen we snel schakelen als iets aan de hand is.

Ontstaan van Arrow Services

Het begon allemaal in 1986 toen Cor van der Pijl zijn bedrijf oprichtte binnen de vleesindustrie. Vleesbewerking Van der Pijl plaatst met succes vakkundig personeel voor het bewerken van vlees.

Na verloop van tijd nam de vraag naar minder gespecialiseerd personeel, zoals productiemedewerkers, sterk toe. Niet alleen binnen de vleessector maar ook andere sectoren klopten aan voor hulp.

In 2008 werd Arrow Services opgericht. Hiermee werd gehoor gegeven aan de toenemende behoefte aan (productie)personeel en uitzendkrachten.

Ben jij de veelzijdige aanpakker die wij zoeken?

Aarzel dan niet! Bekijk de vacatures of neem even contact met ons op.

Bekijk vacatures

Zoekt u uitzendkrachten voor uw bedrijf?

Zoek dan niet verder! Wij helpen u graag verder. Bel ons op: +31 (0)172 515328

Maak een afspraak